-anyway; Kreta here I come…

 Rejser ud nu i nat, forude venter en syv mdr. lang sæson i det sydligste Europa -og som det kan ses er jeg allerede godt i gang med de sædvanlige overspringshandlinger på rejsedage. Nemlig det der med at lave alt muligt andet end det absolut væsentligste; at pakke og blive klar til afgang.

Men jeg når det jo, hver eneste gang 😉

 

Tags: , ,

28 kommentarer til "Come Rain – Come Sunshine"

 1. Kurt Devantier siger:

  Hej PH har du set min mail jeg har sendt til dig.Og vi glæder os til at se noget af Kreta sammen med dig og kim hvis du har lyst og tid til det har snakket med kim om hvornår han kommer der ned så vi kan cykle nogle turer og du må godt skrive hvornår i har info møde og jeg ringer til dig når vi er der nede og skriv lige til os hvis der er noget vi skal havde med ned til dig.Og vi snakke med en der heder Anne da vi var på Grand carnaria hun skulle også ned til kreta som guide for Bravo tour i crania hils hende hvis du møder hende hun vidste godt hvem du var. Hilsen Joan og Kurt Devantier.

 2. PH siger:

  Hej Kurt

  Hvor hyggeligt at høre fra du og Joan. Jeg er landet på Kreta nu, og her er forbandet smukt. Kriti ER altså skønnest i foråret! Men I skal også nok få nogle gode oplevelser hen ad sommeren og bettebroren er så helt parat på cykling 😉
  Jeg kan køre med, som vandvogn, på scooteren du ved 🙂
  Er spændt på at se hvem denne Anne er, men jeg skal nok huske at hilse.
  Infomøde skal I få en melding om, bare lad mig vide hvornår I lander.

  Vi ses på Kreta.

 3. Kurt Devantier siger:

  Hej PH

  Vi lander i chania Søndag den 29-07-2012 kl 21,45.
  Og vi vil gerne med til info møde ved dig hvis det kan lade sig gører.Og kan du ikke skrive inden vi kommer der ned om der er noget du mangler der ned så kan vi tage det med ned til dig fek. Tandpasta eller noget andet Hilsen Joan og Kurt.

 4. Kurt Devantier siger:

  Ja en og jeg har en hukomelse som elefant og en krop lige sådan så jeg må heller træne lige som kim til vi kommer ned til dig så jeg kan få min røv med over bjergetoppene ellers kan jeg jo få en arm af dig når du nu køre på scoter og vores væskedepot og der må godt værer lidt procenter i væsken så mærker man ikke man har undt i bennene.

 5. Lone siger:

  Kom så med nogle altan-fotos.

  • PH siger:

   Pyha Plyds, du vil slet ikke bryde dig om at se min altan lige nu!!
   Den er stadig i vinterkaos…smadrede krukker, jord og døde planter 🙁
   Men på søndag har jeg fri, så mon ikke der bliver tid til oprydning derude

 6. Kurt Devantier siger:

  Hej PH vil lige hører hvornår i har infomøde alså hvad dag i uge for vi kommer først søndag aften Hilsen Kurt.

 7. PH siger:

  Hej Kurt

  Vores infomøder vil i højsæsonen blive lørdag og tirsdag 😉

 8. Sarah siger:

  Hej Pio 🙂

  Ja, jeg er tilbage på Santorini. Men ikke hos Bravo. Hvis du har lyst kan du kigge lidt med her: http://zaharasverden.blogspot.com/

  • PH siger:

   Hej Sarah

   Jeg prøver at kommentere på din nye blog, men kommer ikke helt igennem. Jeg forsøger stadig… 😉

 9. Sarah siger:

  mærkeligt… bare forsøg igen. Den har ikke givet besked om noget. Det må være det græske internet, som er noget værre malakias 😉

 10. naja siger:

  Drømte om dig i nat, er du ok ?

  • PH siger:

   Pyha håber ikke det var en grim drøm, for i så fald var den helt overflødig. Jeg er så ganske OK!!!!

   I gang med kløftvandringer, og i dag havde jeg cam med – fantastisk nedstigning gennem Imbros. Alting kører, så bare relax min ven 🙂

 11. Kurt Devantier siger:

  Hej PH vil lige hører om de laver vin på Kreta eller i Grækendland og om man kan købe det i Danmark.Og lige nu regner det her hjemme og er skide koldt så det er godt der KUN er 3 mdr til vi kommer ned og besøger dig og masser af varme.Hilsen Joan og Kurt.

 12. naja siger:

  Okay, det er jeg glad for at høre 😉 Der er fuld gang i den fra starten, var?

 13. Lone siger:

  Hej Naja, der er da også fuld gang i OS. Hende PH er da ikke den eneste. God dag til dig også til dig “gamle” veninde.

 14. Lone siger:

  Hej Kurt, jeg svarer lige for PH, for hun ved ikke hvor du kan købe græsk vin. Du kan købe Retsina, hvidvin/rosevin, hos den lokale vinpusher.

 15. Sarah siger:

  Hej Kurt
  Så svarer jeg, for PH har vist travlt med en masse gæster 😉
  Græske vine kan købes i supermarkeder i Danmark som hører under Coop. Bla. i Brugsen. Der kan bla. købes vin fra SantoWines, som er en af Grækenlands største producenter.
  Grækerne er dog bedst til at lave hvidvin. Deres klima og druer egner sig bedst til det. Men der findes også nogen helt ok rosévine.
  På Kreta ligger der også et par vingårde, så der kan du købe lokaltproduceret vin. Men den kan dog ikke købes i Danmark.

 16. Terese siger:

  Hej “Mor” 😀
  Du får også lige en BETTE besked fra mig 🙂
  Håber du er kommet godt på plads i det græske.. savner sgu Kreta og vores arbejde sammen!
  Hils ALLE dem jeg kender 😉
  god sæson!
  Knus fra den Bette

  • PH siger:

   Hey-hey du bette, hvor er det skønt at høre fra dig. Jeg vil ile rundt med din hilsen til alle 😉

   Den kære gamle Venezielos får den dog ikke, han døde i februar. Det er et stort savn, specielt da for fru Artemis og børnene.

   Vi har iøvrigt et brev til dig stående på kontoret. Du efterlyste det jo i lange tider sidste år, men nu er det altså endelig nået frem.
   Kan jeg måske sende det til dig et sted? Du er vel i Alanya nu, eller hvordan?

   Stort varmt knus fra din ‘guidemor’ på Kreta
   -hvor du vil være savnet i år!

 17. naja siger:

  Jow-jow Lone. Der er ved gud også fuld gang i os 😉 god weekend

 18. PH siger:

  De damer, de damer, jeg siger tak for assistancen, når nu jeg selv var for sløv. Så Kurt du fik dit svar 😀

 19. Kurt Devantier siger:

  Ja jeg håber ikke du er lige så sløv når du nu skal havde vand med på vores cykelture sammen med kim. Og du må da godt samle lidt af de kryderuter til Joan og mig til vi kommer ned til dig vi elsker sådan noget og har selv en del i haven og vi håber at vi kan komme ned til dig til næste forår hvis du da også er der nede for vi vil gerne opleve Kreta i foråret også og hvi det kan lade sig gører når vi kommer i år om vi kan se sådan en mobilhom der hvor du har kontor og hvorfor vi gerne vil se det kan du få at vide når vi kommer ned til dig til sommer.Hilsen Joan og Kurt.

  • PH siger:

   Såså du, det er jo ikke fordi jeg er egentlig sløv, koncentrationen har bare ligget andre steder end ved bloggen.
   Jeg har jo lige skullet lande, og så har vi brugt krudtet på at starte sæsonen ordentligt op.

   Men nu er jeg ved at være der!

   I dag er en fridag som bruges på at bringe lejlighed og specielt balkonen i orden. Så du kan godt sige til Lone at der snart kan ventes billeder der fra 😀

   Mht. at se et mobilehome, så tror jeg sagtens vi finder ud af det.

   God søndag til jer i DK

 20. Terese siger:

  Ej det var da frygteligt med Venezielos! 🙁 Det er jeg ked af at høre.

  Hah, er mit brev langt om længe kommet frem!? hvor sjovt. Men jo, er i alanya men du må hellere sende det til dk hvis du vil 🙂
  – Sejrsmosevej 5, 8831 Løgstrup
  (men det er nu ikke livsnødvendigt)

  Jeg elsker alanya men savner vores kreta! 🙂
  knus fra den bette

  • PH siger:

   Hey du bette

   Du skal ikke være så ked af det med Venezielos, han fik en god død, hvis man kan sige sådan. Han havde været i landsbyen i to dage for at skære døde grene af oliventræerne, kom derefter glad og tilfreds hjem til familien. Her nød han et godt måltid, tilberedt af fru Artmis -hvorefter han sank sammen, død.

   Dejligt at høre du trives i Alanya (som om jeg nogensinde har været i tvivl!!) 😀

   Hils fra mig der; specielt Azlan på Palm Beach og ikke mindst min landsbysmed Hasan 😉

   Jeg skiber dit brev afsted mod DK snarest.

   Vi savner dig på Kreta – hvor Henrik og jeg slider såler, fordi du ikke er her!

   Knus

   • Terese siger:

    Nej du havde ret – Alanya er rigtig skøn!!
    .. og jeg hilser alle du burde kende! skal nok også finde din lille landsbymand 😉

    Hehe.. slider såler ligefrem? Det tvivler jeg stærkt på! 😉 I hygger jer sikkert på jeres fine nye kontor 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters