Hey Hallo, DK i solskin og forårskådhed -j’men hvor heldig er det da lige man har love til at være. Nogen gange er det bare SÅ forbandet dejligt at være i live. Dette er alt jeg har drømt om de seneste uger. Hvor længe er det ikke siden jeg sidst har oplevet BellisWorlden, mit eget lille yndlingsspot, i forårsmåneder?!

Hvor skønt det var at komme hjem til kolonihaven, hvor den lille oase åbnede sig så fuldstændigt for at tage imod mig. Men det var også tiltrængt, ærlig talt. For denne hjemrejse var lidt hård. Ikke så meget selve rejsen, tid osv, men afskeden…….jeg pev sgu en smule ;o)

Det har bare været en SÅ enorm stor oplevelse, at komme ud i denne kæmpe og forunderlige natur.

Nå men så hjalp det helt gevaldigt at lande i Kastrup og der blive modtaget af en flagrende og glad unge. Vi nåede da også at både brunche, komme i Fælledparken (i øsende regnvejr iøvrigt, med kun én, ovenikøbet både meget lille, og meget dårlig paraply. Her gik mange tanker til efterladte paraplyer i KK, samt godt nedpakket regnslag i rygsækken -hmm), slappe af på sofaen, samt at spise aftensmad med Lotte. Altsammen på trods af mit simrende jetlag.

Og ved 20tiden rullede vi så op foran indenrigshallen i Kastrup, i god tid og ganske fin stil -2 timer senere var jeg så endelig hjemme i Århus.

 

 

Det må være den mest heldige tid overhovedet at komme hjem til haven på. Timer er allerede tilbragt derude, mest med iagttagelse. Hvor herligt sådan at gå rundt og lade sig overraske, runde et hjørne, stå i et nyt og anderledes haverum, og spørge sig selv; hallo, hvad skete der lige her.

Ja nu er jeg jo ikke sådan en helt almindelig havedyrker, det er ret umuligt, når man kun så sjældent strejfer henover. Så må løsningerne være det dækkende, måske lidt tilfældige og derfor med et småvildt udtryk som resultat.

Det gør det altsammen ret spændende at gå en tur rundt, og finde eller genopdage, hjørner og kroge, forlængst glemte ideer, og naturens helt egen orden og leg.

Også dyrene myldrer rundt -alting rører på sig.

 

 

I et hjørne af haven, lettere skygget, under pæretræet, er et lille forårsbed. Jeg ved at der står hyachinter, og påskeliljer, men dem nåede jeg ikke at se. Til gengæld står det lige nu i et overdådigt farveflor af røde tulipaner, blå perlehyachinter, og ikke mindst den smukke forglemmigej. Den har bredt sig fint gennem årene. Faktisk stammer den fra bordpynten ved Tilles non-firmation i 2001.

 

 

Så i dag kom min bagage!

Ja der er vel en første gang for alting; nu har jeg efterhånden rejst en del, men dette skulle altså være gangen hvor jeg oplevede at min bagage ikke nåede frem. Forstil jer lige da jeg endelig stod i Tirstrup, efter at have været undervejs i henved 36 timer, og gloede på et tomt bagagebånd!! Hold kæft hvor langnæset ;o)

Nå men jeg fik lavet en rapport, og hun var helt fantastisk hende damen der i skranken. Lynhurtigt fik hun via sit system lokaliseret den til Singapore. I dag ringede de så til mig fra Tirstrup, og ca en time senere stod mine ting så her ved lågen.

Hatten af for SAS-service, dét gjorde I godt!

 

 

Og som I kan se så endte min bagage med i virkeligheden slet ikke at være så stor, som jeg ellers hylede op om inden jeg forlod KK. Jeg havde dog godt nok så en mindre rygsæk med som håndbagage, samt min lille vandrerygsæk -men anyway.

Jeg læssede nu alligevel også et par ting af derude. Dvs. uniformer behøver jeg i hvert fald ikke medbringe når jeg rejser ud igen, ligesom alle mine papirer, noter og så’n, også blev tilbage. Tøj blev givet videre til Gwenda, lokalguiden, som glad slæbte afsted fra lufthavnen. Mange af gæsterne havde også tøj, toiletartikler m.m med til hende, så da vi gik til departure, hvor vi skulle sige farvel til hinanden, så trillede vi begge på bagagetrollyer, og på hendes var der mere end dobbelt så meget som på min. Det grinede vi en del af.

 

 

Nu skal jeg så lige lande mig selv helt og fuldt herhjemme. Jeg glæder mig meget til ferie, og føler mig som sagt vildt priviligeret at have fået muligheden for at opleve det skønne danske forår.

Jeg har lagt mange planer, der er så meget jeg gerne vil nå nu mens jeg er her. Men jeg skal også bare nyde og slappe af. Og måske skal jeg på et par skovture eller to…….

Tags: , , , ,

4 kommentarer til "BellisWorld Åh BellisWorld"

 1. naja siger:

  Hey PH
  Velkommen hjem, det var hurtigt-troede du måske blev i kbh hele weekenden. Så må vi jo snart ses-kommer ikke d 10. skal på friland til Karen`s føs`da. Men vi ses/snakkes.
  Naja

 2. PH siger:

  Øv da oz!! Ville SÅ gerne ha’ set både du og Lars i Worlden denne dag. Men OK dét har vi så til gode, håber vi finder tid til det inden jeg rejser igen. Hils Karen iøvrigt -og sig tillykke fra mig ;o)

  PH

 3. Anette siger:

  Hej PH
  Velkommen hjem. Så desværre for sent dit indlæg om hjælp til haven. Kunne sagtens have givet en hånd med, da jeg for 3. uge i træk laver ingenting på grund af strejken. Da jeg arbejder som freelance, kan jeg under ingen omstændigheder tage arbejde. Vil jo ikke være strejkebryder 🙂
  det ser ud til du virkelig får dig en på opleveren. Fedt. Du fortjener det.
  Jeg bor i Skanderborg nu, så hvis din vej falder forbi, så kik endelig indenfor i vores gamle hus (1887)

 4. PH siger:

  Hej Anette

  Enig, pokkers ærgerligt, for det må da vist siges at være ‘long time – no see’ hva?!
  Men godt at høre at du findes og er i trivsel som strejkende, husejer ;o)
  Hvis det skulle blive til en fællesgrill, så skal du nok høre om det.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters