Forleden hev én af mine gæster mig diskret til side og spurgte: ” Du-øehhh PH, de der tatoveringer du har, hvad betyder de egentlig?”

“Joeeehhh ser du, samlet set betyder de ikke så meget, men hver især har de en lille historie som tilhører mig”

“Det vidste jeg egentlig godt” sagde han “kunne ikke forestille mig, at de bare var tilfældige, når det handler om dig”

Guderne skal dog vide at der har været mange ’tilfældigheder’ i mit liv. Hvor ting og tilstande har fordret valg, som enten jeg, eller livet har truffet for mig. Og altsammen har det ført der hen hvor jeg er i dag.

“Se nu her” sagde jeg “her står mit navn, den er fra Kreta. Og denne her, den er fra Borneo det kinesiske tegn for ild og en energi jeg til stadighed har brug for.

Og her; den første af dem alle, dén er en hyldest til min far, han som gav mig glæden ved, og nysgerrigheden for, naturen. Og ser du solen på min skulder? Den er til min mor, som for allerførste gang lod denne sol stå op for mig. Og som fik mig til at se, at den altid ville skinne på min vej”

Lys, glæde, nysgerrighed og energi, som for altid følger mig gennem livet. Og som bringer mig videre til flere oplevelser, som sikkert vil sætte nye mærker på min krop. Jeg er hvem jeg er, det står på min hånd….   😉

Håber det var svar nok Leif.

Tags: , , , , , , , ,

2 kommentarer til "Barn af livet"

 1. Betti siger:

  Miss you… sooo much

  /Betti

 2. PH siger:

  Hi Betti

  Håber alt vel hos dig -og nu ses vi snart i DK 🙂

  Knus fra Langkawi

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters