så bliver man sgu en smule berørt når 7-8 unge malay-lømler står der i natten og skråler: Happy biiiiirthday dear Pio, happy birthday to you!

Det var en fantastisk dag i går med så megen lykke, hilsner og fejring, fortryder sgu næsten at det kun er blevet til to fødselsdage i år, hehe. Nåhja OK, får lige en mere på søndag, så jeg kan vel ikke klage!

Den dejligste middag med gæsterne og Pelangi ér jo altså et lille paradis. At sidde der i vandkanten og mæske sig i grillede havfrugter, tigerrejer, hummere, og muslinger hentet frisk fra grillen -mmm siger jeg bare.

Stemningen, selskabet, maden, udsigten, dyrene omkring os og lyden af bølgernes stille skvulpen opover strandkanten, det var bare suverænt. 1000 TAK til Inge-Lise, Bjarne, Mette og Lasse for at skabe de helt perfekte rammer for en dejlig fødselsdag, som jeg sent vil glemme.

Det bliver sådan noget med; ja altså dengang jeg fyldte 45, derude på Langkawi… 🙂

Det var hygge i en grad så jeg til sidst blev helt nervøs for Cactus-invitationen og den lovede fødselsdagskage.

Men da jeg lige før midnat nåede derhen, var der stadig livligt og jeg var længe ventet.

Welcome home sagde Ba, musik blev dæmpet og kagen båret frem, og så var det at lømlerne trådte i aktion. Jeg blev bænket i baren, hvorpå de dannede kreds og gik i gang med deres Happy Birthday -jeg blev sgu helt rundtosset, My God hvor var de dejlige!!

Jeg tror vi belv foreviget af samtlige turister på Cactus den aften, og de her drenge stillede igen og igen op til fotos, grinende og generte -SÅ herligt det var.

Og hele tiden stod Ba, him-self, stolt bag sin skranke, og nød hele seancen mindst lige så meget som jeg.

Afsked med kindkys og klem senere på natten. Rock’n’roll Ba, and keep up the good work!

Og det siger jeg jer altså, at skulle I nogensinde lægge vejen forbi Langkawi, så er en visit på Cactus et absolut must.

I finder den på Pantai Tengah (Tengah Beach) lidt tilbagetrukket, lige overfor Hotel Holiday Villa, og så må I endelig huske at hilse Ba og lømlerne fra Pio 😉

Tags: , , , , ,

1 kommentar til "Altså helt ærligt"

  1. finn & gurli siger:

    he he det var godt ,at der var nogle gode venner der holdt din fødselsdag for dig.fortiden er vi ved at,planlægge en tur til tyskland eller til london,men det kniber med gurli den ene dag vil hun og den næste dag vil hun ikke.så jeg aventer svar.forresten kan man selv boke
    en uges ferie på hotellet vi boede på-eller skal man boke hos brvo tur?
    ellers er vejret her slud- regn og ikke 30 grader .håber ,at du må få en god hjemrejse.

    venlig hilsen gurli og flnn

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters