Græskinspireret kartoffelsalat

 

Som sagt har kolonihaveidyllen lagt sig over mig…i en grad så jeg har svært ved at foretage mig andet end at lave mad. Lækkert mad, bevares, det skal Guderne da vide. Her er billeder (og opskrifter stadig på forespørgsler ;-)) fra en tidligere grill seance i løbet af maj.

Grillede tomater m. Mozarella og basilikum

 

 Det er dejligt i BellisWorlden, ja – men jeg tror nok at jeg savner Verden.

 

Vandmelon m. Gedefeta og frisk mynte

 

Og skal jeg blive ved med at være her, ja så bliver jeg sgu nok nødt til at åbne den der café; caPHeen !

Så skal Kathleen i køkkenet, gad vide om hun ikke kan fåes i flexjob? 😉

Tags: , , , ,

5 kommentarer til "Aiiii det holder jo ik’ vel?!"

 1. Kat siger:

  flexjob eller ej , selvfølig skal jeg stå i køkkenet : D

 2. PH siger:

  Og nu kommer jeg oveni købet hjem med de første køkkenredskaber til vores cafékøkken, haha.

  Har i hvert fald investeret i en helt vidunderlig bamboo-steamer, traditionel og original asian. Samt en spirekasse hvor de lækreste spirer kan fremelskes, helt friske og gode.

  Der skal laves frisk, god og sund mad i Worlden mens jeg er hjemme. Vi bliver simpelthen nødt til at arrangere en masse fællesspisninger mens jeg er i DK 🙂

  Det må også siges at være tiltrængt med noget andet mad. For nu har jeg i næsten ½ år levet på restauranter, ja lige bortset fra cupnoodles og green curry dåsetun på stille aftener på hotelværelserne.

  Så NU ser jeg bare SÅ meget frem til noget rigtigt homemade!

  Vi ses snart…

 3. K1mZ3 siger:

  Jeg vil gerne være med til at spise det.

 4. naja siger:

  Ja det vil jeg å gerne. Status: Der er omkring 8 gr inde i huset, det sagde Ziggi der skulle være. Fuglene bliver fodret og alt er okay. Hvornår kommer Ziggi hjem?

 5. PH siger:

  Vi skal nok få noget god dampet føde -har allerede fundet et par spændende opskrifter. Hvad siger I fx til sprængt andebryst med rosenkålssalat?

  N’men til dig Naja; det kan godt være at Ziggy synes at det er fint nok med 8C. Men nu kommer jeg jo lige straks hjem, og jeg ved godt hvor lang tid det tager at varme det vinterkolde hus helt igennem. Så du må godt øge temp. i løbet af den kommende uge så den når op på 15-16C. Så kan vi tage det sidste nøk i ugen op til min hjemkomst, så jeg kommer hjem til en ca. 20C varm sofa 😉

  Jeg er ikke helt sikker på hvornår Ziggy kommer hjem, men det er i hvert fald inden d. 30. marts -for da har han nemlig lovet at komme og hente mig i Tirstrup Lufthavn!

  Vi ses snart…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters