Longbar på Raffles Hotel

De første gæster er arriveret og i aften har vi været på city-tour i swinging Singapore.

 

Selvfølgelig skulle Longbaren på det berømte Raffles Hotel aflægges et lille visit. Det er her man nyder sin Singapore Sling, mens man iøvrigt, som det eneste sted i Singapore, kan kaste om sig med jordnøddeskaller ;o)

Her er jo ellers temmelig restriktivt på mange måde. Forbudet mod at ryge, og tygge tyggegummi på gaden er der blødt noget op på efterhånden. Men der kan skam stadig udstedes bøder til den som glemmer at skylle ud i det offentlige toilet, for slet ikke at tale om til den som kaster sit affald fra sig på gaden.

Men af en eller anden underlig årsag har der altså i Raffles Longbar udviklet sig en tradition for at skallerne fra de jordnødder, som rundhåndet uddeles sammen med drinksne, skødesløst dumpes på gulvet. Så en slentretur igennem baren blir til en herlig knasende oplevelse.

Singapore Sling blev føste gang mixet i 1915 af den kinesiske bartender Ngiam Tong Boon lige netop her i Longbaren på Raffles Hotel.

 

Singapore Sling

 

Jeg fik ikke smagt en Sling -til gengæld fik jeg smidt en signeret jordnød på gulvet, godt hen i hjørnet, du kan jo kigge efter den når din vej falder forbi ;o)

-men skulle du nu selv have fået lyst til at experimentere med drikken er opskriften og mixet som følgende:

30ml Gin
15 ml Cherry Brandy
120 ml Pineapple Juice
15 ml Lime Juice
7.5 ml Cointreau
7.5 ml Dom Benedictine
10 ml Grenadine
A Dash of Angostura Bitters
Garnish with a slice of Pineapple and Cherry

SKÅL og rigtig god fornøjelse!

Tags: , , , , ,

5 kommentarer til "Singapore Night"

 1. K1mZ3 siger:

  For fanden, dit Panasonic kamera er godt!
  Man kan jo zoome ind og se støvkorn inden billedet bliver grovkornet.

  Har du nogen forklaring på “Exclude eve of PH and PH”?
  Jeg kan ikke helt få viklet min hjerne omkring det.

  Kærig hilsen Kim

 2. PH siger:

  Nej det har også twistet min hjerne en anelse må jeg indrømme ;o)
  -og ja, det er et super cam ;o)

 3. Lotte siger:

  Hi Petruska…
  Tak for Singapore-tur, det lyder hygsomt, mon man kan lokke nogen med???
  Pas nu godt på dig & på eventuelt løstsiddende penisfutteraler…
  Rigtig god fornøjelse!
  Lotte

 4. Kat siger:

  Hejsa Kære PH….Det er først i dag (mandag d.28/1) jeg via Zig fik din Blog…den mail du havde sendt er forsvundet ud i syberspace. Smukke billeder..hvilke pragtfulde farver at være omgivet af &…det toilet ville være rart at have her i Århus.Dejligt du er ankommet så vel & har det godt med kolegaèrne. I skrivende stund er det tirsdag nat & jeg har masser af energi grunned jeg fik taget mig sammen & er påbegyndt TRÆNING !Jeg overholder hvad jeg lovede dig (& mig) inden du rejste.
  Jeg ser frem til yderlig læsning af dine oplevelser & håber du forsat vil være begrejstret & inspireret af din rejse. Savner dig & glæder mig allerede til du hjemvender. Pas godt på dig…Kærlige tanker & kys fra Kat.

 5. Kat siger:

  Kære PH…Misundelsen stiger i takt med læsning af dine oplevelser. Hvor må det dog være berigende…dels rejsen “som sådan” & så det at få lov til at komme ind & bag de mennesker der lever der. Jeg er overbevist om at du…med din medmenneskelige forståelse samt (især) næstekærlighed & respekt,giver disse mennesker lyst til at “vise frem & fortælle” til dig.
  Lige nu har jeg en mindre “rejse” ned til vaskehuset i min kælder…jeg vil benytte mig af min gode fantasi,& for en stund bane mig vej gennem regnskoven…gemt i Jens Baggesens Vej. Pas forsat godt på dig. Kys & kærlige tanker fra Kat.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters